Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²
Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending
Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger Beuken haardhout Beuken haardhout actie Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger
Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger Beuken haardhout Beuken haardhout actie Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger
Haardhout Beuken + gratis gebruik aanhanger
Het beuken haardhout is natuurlijk gedroogd en stookbaar binnen enkele maanden. Het vochtpercentage varieert tussen de 15% en 40%.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 23:59uur besteld? Binnen 1-4 werkdagen in huis!

€ 274,95
Prijs per Gevulde aanhanger

Voorraad : 29

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hoe werkt afhalen + gratis aanhanger ? 

Om het voor u nog aantrrekkelijker te maken haardhout te kopen bij ons hebben wij een aantal aanhangers aangeschaft. Deze aanhanger kunt u gratis gebruiken om het haardhout naar uw huis of bedrijf te brengen. 

Hoe werkt het ? De aanhanger staat gevuld klaar. U kunt op afspraak deze ophalen met uw auto met trekhaak. Wij verwachten dat u binnen circa 2 uur de aanhanger weer terug komt brengen. Wij zullen uw identiteitsbewijs, als borg, bij ons bewaren en deze ontvangt u retour zodra u terug gekomen bent met de aanhanger. 

Belangrijk is om bij de bestelling te vermelden wanneer u het haardhout wilt komen ophalen. Even bellen of mailen mag uiteraard ook. 

Beukenhout
De beuk komt veel voor in Europa, maar ook in andere gebieden. Beukenhout is een van de meest prettige houtsoorten om mee te stoken. Het hout is vast en behoort tot de hardere houtsoorten. In Nederland en België is beuken een van de belangrijkste loofhoutsoorten voor de houtindustrie. Beuken beschikt over goede brandeigenschappen en is daarom eenvoudig te stoken.

Houtsoort Beuken
Houtlengte 22/29 cm 
Doorsnee hout 7/21 cm
Afkomst Europa
Droogwijze Natuurlijk, ruim 12 maanden opgeslagen in de buitenlucht
Vochtpercentage 15% - 40% 
Gewicht circa 400 kilo  Hoe brandt Beuken? 

Afhankelijk van de herkomst is beukenhout witachtig tot licht geelbruin. Het hout is niet alleen fijn om te stoken, maar ziet er ook mooi uit. Het hout brandt erg lang en zorgt daarnaast voor veel warmte. 

Profiteer van de volgende eigenschappen:

  • Lage brandtijd
  • Veel warmte
  • Spat niet
  • Goede vlam
  • Mooie bast

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.