Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Boomschors

 

Bent u op zoek naar boomschors voor uw tuin, of voor een andere toepassing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Boomschors.nl vindt u namelijk meerdere soorten schors tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Binnen het assortiment vindt u niet alleen ‘standaard’ Frans boomschors, maar ook het populaire schors van naaldhout.
Het bestellen van boomschors is zeer eenvoudig. Nadat u uw favoriete soort heeft gekozen, kunt u middels een handig rekenvoorbeeld bepalen hoeveel materiaal u nodig heeft. U koopt dus nooit te veel, want het materiaal is per big bag, kuub of per zak te verkrijgen. Iedereen kan dus bij ons terecht: van grootgrondbezitter tot hobbyist die zijn tuinpad van een fraaie look wil voorzien.

 Verschillende soorten boomschors kopen

Boomschors is er in meerdere soorten, dus is het verstandig om eerst goed te kijken wat u nodig heeft. Op onze website vindt u bij ieder soort een aantal foto’s, zodat u precies kunt zien welke soort schors u in huis haalt. Daarnaast staat bij de productspecificatie informatie over de fijnheid van het materiaal en de afkomst. Ook de toepassingsmogelijkheden worden hier toegelicht.
Een favoriet van onze klanten is Frans boomschors, dat over het algemeen duurzaam is en zo’n vijf jaar meegaat. Hierdoor is het zeer geschikt om te gebruiken voor wandelpaden, als tijdelijke bodembedekking of het afdekken van borders tussen beplanting. Schors van naaldhout is wat fijner en gaat daardoor iets minder lang mee. Het geeft echter wel een geheel andere uitstraling.
 

Waarom boomschors gebruiken?

Wie boomschors gaat gebruiken, heeft daar ongetwijfeld goed over nagedacht. Belangrijkste reden om voor dit materiaal te kiezen, is meestal de natuurlijk uitstraling. Wat veel mensen echter niet weten, is dat het materiaal ook de groei van onkruid tegengaat. Daar komt nog eens bij dat boomschors ook bescherming biedt tegen vorst. Beplanting heeft daardoor een grotere overlevingskans in strenge winters.
Daar staat tegenover dat schors van bomen – omdat het een natuurlijk materiaal is – mettertijd in kwaliteit afneemt. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de kwaliteit van de bodem dient het om de paar jaar te worden vervangen. Echter, met goed onderhoud is de levensduur van deze natuurlijke bodembedekker flink te verlengen. Het gebruik van anti-worteldoek en splitplaten is daar een goed voorbeeld van.
 

Boomschors kopen bij Gamma, Praxis of Welkoop

Boomschors is ook te koop bij bekende bouwmarkten als de Intratuin, de Karwei of Hornbach. Verschil is echter dat wij precies weten wat u nodig heeft en vooral: dat we leveren tegen messcherpe prijzen. Omdat wij leveren via onze webwinkel, zijn de kosten namelijk een stuk lager. Dat houdt automatisch in dat wij een lagere prijs kunnen hanteren en dat u bij ons dus goedkoper uit bent.
Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een tuinpad met mooi natuurlijk materiaal. U vindt op onze website uitgebreide informatie over hoe dat van A tot Z te doen. Komt u er desondanks toch niet uit, of heeft u andere vragen, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen.
 

De prijs van bodembedekkers bepalen

Wilt u voor u gaat bestellen weten hoe hoog de prijs van de boomschors is? Als eerder aangehaald kunt u door middel van een simpel rekenvoorbeeld heel eenvoudig bepalen hoeveel materiaal u nodig heeft. Wanneer u dit in kaart heeft gebracht, ziet u bij uw favoriete schorssoort de prijs per kubieke meter staan. Aan de hand hiervan weet u ongeveer wat de kosten zijn.
Wilt u eerst nog iets meer weten, of zit u met een specifieke vraag over een van onze producten? Neem dan contact op via 0342-784000, of stuur een e-mail naar info@boomschors.nl.