Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Boomschors rond de trampoline

Boomschors rond de trampoline Hoe leuk is het om in de tuin een trampoline te hebben? Een heerlijke manier om in beweging te zijn. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen, vaak beleeft de gehele familie er plezier aan. Toch is het belangrijk om ook aan de veiligheid te denken als het om zoiets als een trampoline gaat. Zoekt u naar een onderhoudsarme ondergrond? Dan komt dit al snel op kunstgras, rubberen tegels of ander materiaal uit. Grof materiaal zoals een betonplaat, is iets wat u liever niet onder de trampoline legt. Het komt voor dat er iemand de verkeerde kant op springt, het zou verschrikkelijk zijn als dit verkeerd afloopt.

Onkruid voorkomen en veilige ondergrond creëren?

Boomschors is een veelgebruikte oplossing om als ondergrond voor een trampoline te gebruiken. Het materiaal veert gemakkelijk mee, voelt zacht en voorkomt splinters. De verende werking van een dempende laag, maakt het materiaal robuust genoeg om hardere klappen mee op te vangen. Zelfs als u vanaf 1 of 2 meter hoogte landt, merkt u dat boomschors nog steeds veel veiligheid biedt. Wilt u onkruid in het materiaal voorkomen? Leg dan anti worteldoek onder het boomschors. Dit anti worteldoek beschermt u tegen onkruid, een stugge laag waar onkruid niet zomaar doorheen groeit. Anti worteldoek legt u neer op een vlakke ondergrond en zet u vast met borders. Creëer voldoende ruimte tussen de trampoline en borders. De oppervlakte van boomschors, moet groot genoeg zijn om iemand mee op te vangen. Zo komt u niet op de border terecht of stenen die om het boomschors heen liggen. Wilt u voor een veiligere oplossing gaan? Leg dan een gedeelte gras rondom het boomschors aan, ook dit is valdempend. Kies voor borders die gemakkelijk meebewegen of goed zijn afgeschuurd, zo zijn splinters bij een val te voorkomen.

Soorten boomschors voor trampoline

Om een veilige ondergrond te creëren, zijn er verschillende soorten boomschors die u mag gebruiken. De soorten onderscheiden zich met name op kleur, formaat en herkomst. Gaat u voor donker of licht? Grof of klein? Bij Boomschors.nl leveren wij het materiaal in losse zakken of big bags aan. Na aanlevering legt u het materiaal netjes neer en plaatst u de trampoline terug. Tijd om er met de gehele familie van te genieten. Kiest u liever voor cacaodoppen of houtsnippers? Ook deze zijn te bestellen bij Boomschors.nl. Voor onder de trampoline of in de rest van uw tuin.

Boomschors bestellen of ander materiaal nodig?

Bij Boomschors.nl vinden we het belangrijk dat wij u van het juiste advies voorzien. Op alle vragen die wij rondom boomschors en ander materiaal krijgen, verdienen onze klanten een antwoord. Heeft u materiaal voor de bodem nodig of wilt u graag overleggen? Bereik ons telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag persoonlijk en adviseren direct. Bestellen doet u via www.boomschors.nl.
    23-10-2020 15:14