Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²
Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending
champost-champignonmest champost-champignonmest champost-champignonmest
champost-champignonmest champost-champignonmest champost-champignonmest
Champost 1m³ (big bag)
Champost, ook wel champignoncompost of champignonmest genoemd, is het restmateriaal dat overblijft na de productie van champignons. 100% natuurlijk en circulair!

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Binnen 1-3 werkdagen in huis!

€ 134,95
Prijs per big bag (1m3)
Variatie: Champost 1m³ (big bag)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Champost

Verrijk uw (moes)tuin met champost!

Voedingsrijk en pH-gebalanceerd

Champost is een krachtige bodemverbeteraar die rijk is aan organische stoffen en een breed scala aan voedingsstoffen voor uw (moes)tuin: stikstof, fosfor, kalium, magnesium en calcium. De gemiddelde pH van 6,6 is ideaal voor de meeste planten in uw (moes)tuin.

Schoon en veilig

In tegenstelling tot andere compostsoorten, zoals GFT-compost, is champost een zeer schone variant. Het bevat minder onkruidzaden, (zware) metalen en andere verontreinigingen zoals glas, metaal en plastic. U kunt er dus zeker van zijn dat u uw planten op een verantwoorde manier voedt.

Natuurlijk & Circulair

Champost is een 100% circulair product. De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen zoals paardenmest, kippenmest, stro, veen, schuimaarde en toegevoegd kalk. Door te kiezen voor champost draagt u bij aan het sluiten van organische kringlopen.

Uitstekende structuur en bemestingswaarde

De unieke structuur van champost verbetert de beluchting en drainage van de bodem. Dit zorgt voor een gezondere wortelomgeving en bevordert de groei van uw planten. De hoge bemestingswaarde van champost zorgt voor een langdurige voeding van uw planten.

Bevordert groei en bloei

Champost is ideaal voor het bevorderen van de groei en bloei van uw planten en moestuingroenten. De natuurlijke meststoffen in champost stimuleren het bodemleven en zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen door uw planten.

Champost in big bag bestellen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige en duurzame bodemverbeteraar? Bestel dan nu een big bag champost en verrijk uw (moes)tuin.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.