Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Fijn (dun) boomschors of grof boomschors kopen?

Fijn (dun) boomschors of grof boomschors kopen? Kiest u voor fijn of grof boomschors? Wanneer u aan het kijken bent voor boomschors valt het waarschijnlijk op dat er zowel wat betreft de soorten als het formaat verschillende mogelijkheden zijn. 

Wilt u boomschors gebruiken voor een speelplaats? Daar hebben wij speciale boomschors voor ontwikkeld. U kunt boomschors voor in speeltuinen bestellen. De grofheid van het materiaal varieert iets meer dan de andere soorten boomschors. Dit garandeert de dempende werking van het materiaal en houdt ook onkruid tegen. Het grote voordeel van boomschors is dat het niet in de kleding van kinderen blijft zitten, als er bijvoorbeeld zand gebruikt wordt is dit wel het geval.

Wanneer u de verschillende soorten boomschors ziet, zal het niet eenvoudig zijn om een keuze te maken. Toch is het zo lastig nog niet! Kiest u voor een lange levensduur van het boomschors? Dan kunt u het best voor één van de grovere soorten gaan. De grootste formaten Frans boomschors, gaan al snel ongeveer 6 jaar mee en zijn daarmee de absolute koplopers als het om de levensduur van het materiaal gaat. Spreekt de kleur van Frans boomschors u niet aan en gaat u liever voor boomschors dat richting een mix van verschillende houtkleuren gaat? Dan kunt u het best voor boomschors uit de Belgische Ardennen kiezen. Dit materiaal kent een mix van verschillende houtkleuren en past daardoor in vrijwel iedere tuin thuis. Qua levensduur levert u helaas een klein beetje in en met name wanneer het om de fijnere soorten gaat.
Zoals u begrijpt, duurt het bij de grovere soorten boomschors iets langer tot het materiaal volledig is afgebroken en verrot. Dit komt door de grotere stukken die gebruikt zijn. Kiest u voor Frans boomschors? Dan heeft u te maken met een hoge dichtheid van het materiaal, ook dit bevordert de levensduur.

Boomschors is natuurlijk materiaal dat een bepaalde levensduur kent, gelukkig is het materiaal eenvoudig en snel te bestellen. Zo kunt u het materiaal na verloop van tijd verwijderen en aanvullen met nieuw materiaal. Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe laag aan de bestaande laag toe te voegen. Zo ziet uw tuin er weer netjes en opgefrist uit!

Boomschors kopen bij Boomschors.nl

Bij Boomschors.nl nemen we boomschors en het aanbrengen daarvan serieus. Zo voorzien we u graag uitvoerig van advies en plaats u op deze manier een bestelling die in uw behoefte voorziet. Vervolgens maken we een afspraak om het materiaal bij u af te leveren. Vaak bestelt men hier worteldoek of splitplaten bij, zo heeft u direct de juiste ondergrond om aan de slag te gaan en kan het materiaal op een nette en egale manier worden aangebracht.

► Bekijk hier het volledige assortiment boomschors van Boomschors.nl

 

    13-01-2019 20:35