Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Franse Boomschors

De uitstraling van uw tuin staat of valt bij de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zo kunt u voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling gebruikmaken van Franse Boomschors. Dat oogt niet alleen fraai, maar biedt ook nog eens een aantal praktische voordelen ten opzichte van andere bodembedekkers. En wie online Frans boomschors bestelt, is ook nog eens voordelig uit.

Op onze website vindt u verschillende soorten en maten Franse boomschors. 

Franse boomschors is afkomstig van de Franse pijnboom, ook wel Pinus Maritima genaamd. Deze decoratieve schorssoort valt op door zijn mooie roodbruine kleur en gaat dankzij zijn harde structuur tot 5 à 6 jaar mee. Daarmee is deze soort dus ook nog eens zeer duurzaam.
 


U kunt Franse boomschors bestellen in big bags, in zakken van 40 liter of los gestort voor grotere hoeveelheden.

Bezig met laden...
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste kwaliteit
Gratis verzending

Waarom Franse boomschors kopen?

We noemden al een aantal kenmerkende eigenschappen van Franse boomschors, maar er is meer...
Naast de prachtige kleur en de duurzaamheid, staat dit type schors namelijk ook bekend als een selectieve onkruidbestrijder. Ideaal wanneer u veel last heeft van onkruid en niet precies weet wat u daartegen moet doen. Zeker als u daarbij
anti-worteldoek gebruikt, is onkruid uitstekend te weren.


Een algemeen kenmerk van alle soorten boomschors is dat het uw beplanting ook bescherming biedt in perioden van vorst. De winters zijn de laatste jaren weliswaar niet meer zo streng als voorheen, maar desondanks biedt Franse boomschors in deze periode van het jaar een groot voordeel. Schors van bomen wordt overigens ook veel gebruikt als grondstof voor de orchideeënteelt.

Een tuinpad aanleggen met Franse boomschors

Door veel van onze klanten wordt Frans boomschors gebruikt bij het aanleggen van een tuinpad.  Voor u hieraan begint, kijkt u eerst naar een aantal voorname criteria. Past het materiaal bijvoorbeeld wel bij de uitstraling van uw tuin? Mocht u voor een natuurlijke uitstraling willen gaan, dan is Franse boomschors een zeer goede keuze. Het gaat dankzij de natuurlijke uitstraling moeiteloos op in een groene omgeving.

Wanneer Franse boomschors gebruikt voor uw tuinpad, stimuleert u bovendien de biologische activiteit van de bodem. Dat is uiteindelijk beter voor de gehele tuin. Heeft u kinderen? Dan kan het materiaal ook nog eens dienen als valdemper - ideaal rondom speeltoestellen als schommels en glijbanen. Niet alleen voor uw tuinpad, maar ook als algemene bodembedekker op dergelijke plekken.

Lees ook:


- Schoolpleinen; voor welke ondergrond kies je?
- Boomschors rond de trampoline
- Terras van boomschors aanleggen
- Boomschors bij scholen en kinderdagverblijven
- Is boomschors goed voor de tuin?


Franse boomschors kopen in de aanbieding

Wie op Boomschors.nl Franse boomschors koopt, zal doorgaans goedkoper uit zijn dan bij de Praxis. Dat komt omdat wij online actief zijn en dus geen grote aantallen personeel in dienst hoeven te nemen. Hierdoor betaalt u online bij ons vrijwel altijd een lagere prijs voor uw bodembedekkers.
Daarnaast weten wij precies hoeveel materiaal u nodig heeft. U kunt op onze website een rekenmodel vinden, waarin wordt uitgelegd hoe u een goede inschatting kunt maken van de benodigde hoeveelheid. Heeft u alles op een rijtje en weet u wat u nodig heeft? Dan kunt u eenvoudig bestellen. Wij leveren de schors vervolgens in een big bag, zak of kuub bij u thuis af.

Houtsnippers en andere materialen online kopen

Op Boomschors.nl bent u niet alleen op de juiste plek voor Franse boomschors. Binnen ons assortiment vindt u bij voorbeeld ook houtsnippers, dat in veel opzichten vergelijkbaar is. En heeft u andere aanverwante materialen nodig, zoals worteldoek en afbording? Ook dan vindt u op onze website precies waar u naar op zoek bent.

Heeft u voor u gaat bestellen nog vragen of specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0342-784000, te mailen naar klantenservice@groundcovergroup.nl of vul het contactformulier in. We voorzien u graag van passend advies.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten