Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Franse Boomschors | Veelgestelde Vragen én Antwoorden

Franse Boomschors | Veelgestelde Vragen én Antwoorden Regelmatig ontvangen wij vragen die betrekking hebben op (het gebruik van) Franse Boomschors. In dit artikel geven we antwoord op 7 veelgestelde vragen over Franse Boomschors.

Wat is Franse boomschors?

Frans boomschors is een schorssoort die dezelfde eigenschappen en toepassingsmogelijkheden heeft als reguliere boomschors, maar door het kleuraccent wordt Franse boomschors vaker gebruikt wanneer men de schors voornamelijk als decoratief element (in de tuin) wil gebruiken. Daarnaast is Franse boomschors een ietwat hardere boomschorssoort, waardoor deze langer meegaat dan andere soorten boomschors. Een duurzame keuze dus! 

Waarom kiezen voor Franse boomschors?

Franse boomschors ziet er niet alleen mooi uit, het gaat ook nog eens langer mee dan andere boomschorssoorten. Veel klanten van Boomschors.nl zijn te spreken over de kwaliteit en mogelijkheden van Franse boomschors. Wilt u uw tuin verfraaien of een mooi tuinpad aanleggen? Maak kennis met Franse Boomschors!

De Franse boomschors was van perfecte kwaliteit. De zakken werden netjes en op tijd geleverd. Prima service! – J. Zaaijer

Wat zijn de voordelen van Franse boomschors?

Het gebruik van Franse boomschors als mulch in de tuin biedt verschillende voordelen voor de groei en ontwikkeling van planten, bloemen en andere gewassen. Franse boomschors belemmert de groei van onkruid die uw gewassen kunnen aantasten en zorgt ervoor dat de tuinaarde/potgrond minder snel uitdroogt. Daarnaast is het decoratieve element een ander groot voordeel van Franse boomschors; het zorgt voor een fraai aangezicht in uw tuin of als toplaag in uw bloembakken of plantenpotten.

Wat is het verschil tussen gewone boomschors en Franse boomschors?

Het belangrijkste verschil tussen gewone boomschors en Franse boomschors is de kleur. De roodbruinachtige kleur van Franse boomschors is een echte eyecatcher in uw tuin! Daarnaast is Franse boomschors iets dikker dan andere boomschorssoorten - zoals dennenschors - waardoor het ook langer meegaat. Een ander verschil tussen Franse en gewone boomschors is de prijs; Franse boomschors is door de kwaliteit overal het algemeen iets prijziger dan gewone boomschors. Op zoek naar goedkope Franse boomschors? Bekijk dan eens de speciale Franse boomschors aanbiedingen.  

Hoeveel Franse boomschors heb ik nodig?

Hoeveel Franse boomschors u precies nodig heeft, is afhankelijk van het project waar u de boomschors voor wilt gaan gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een wandelpad aanleggen, de tuinborders bedekken of enkele bloembakken decoreren?

Over het algemeen kunt u gebruik maken van de formule: lengte x breedte x laagdikte

Rekenvoorbeeld:

U wilt Franse boomschors gebruiken voor een bloembed van 2 x 2,5 meter. We raden voor een mooi resultaat een laagdikte van 10 cm aan.

De formule wordt dan: 2 x 2,5 x 0,10. Voor dit bloembed heeft u 0,5m3 Franse boomschors nodig

Waar komt Franse boomschors vandaan?

Franse boomschors is afkomstig van Franse pijnbomen, om precies te zijn de Pinus Maritima. Deze boomsoort groeit voornamelijk in het Middellandse Zeegebied, waaronder - uiteraard - Frankrijk.

>> Lees meer over de oorsprong van Frans boomschors <<

Waar koop ik Franse boomschors?

Op Boomschors.nl vindt u een ruim aanbod Franse boomschors - zowel de dunnere als de dikkere variant. In onze webshop koopt u eenvoudig en snel Franse boomschors in zakken of Franse boomschors in big bags. Heeft u een groter project? Dan is het ook mogelijk om Franse boomschors losgestort te laten leveren (vanaf 20m3). 
  

--------------------

franse-boomschors-kopen

Heeft u een vraag over Franse boomschors? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0342-784000 of stuur een e-mail naar klantenservice@groundcovergroup.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag aan passend advies.

 
 
  Luc     16-06-2022 13:35