Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Haardhout afhalen

Hoe werkt het?

Bij Boomschors.nl kunt u nu ook haardhout afhalen. Hiervoor hebben wij een aantal aanhangers gekocht waar losgestort ongeveer 1,5m³ in gaat (ongeveer 0.90m³ gestapeld). De aanhangers kunt u gratis gebruiken.

Vergeet u niet een witte kentekenplaat mee te nemen?  Wij hebben een aantal verloopstekkers zodat u veilig onderweg kunt gaan. Al onze aanhangers zijn gekeurd en voldoen aan alle veiligheideisen en zijn voorzien van een net zodat er niets vanaf kan vallen. 

Wij zijn gevestigd in Achterveld, slechts 5 minuten van knooppunt Hoevelaken.
Ons adres is: Hessenweg 179, 3791 PE Achterveld. 

Let op, bel (0342-784000) of app (06-18872261) van tevoren om een afspraak te maken voor de aanhanger. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 


Haardhout afhalen bij Boomschors.nl in Achterveld

Bij Boomschors.nl kunt u eenvoudig en snel haardhout afhalen. We zijn gevestigd in Achterveld, een dorp in de gemeente Leusden, tussen Leusden en Barneveld, bij Amersfoort. Op de rand van de provincies Utrecht en Gelderland.

Adres: Hessenweg 179, 3791 PE Achterveld

Bij Boomschors.nl kunt u haardhout van verschillende houtsoorten afhalen, waaronder eikenhout, berkenhout en essenhout. Het hout is gekloofd en gedroogd, zodat het direct bruikbaar is. U kunt het haardhout (gratis) laten bezorgen, maar dus ook zelf afhalen in Achterveld.

------

Om teleurstellingen te voorkomen, maak vooraf een afspraak als u (gratis!) gebruik wilt maken van een aanhanger.

U kunt hiervoor bellen naar 0342-784000 of appen naar 06-18872261.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten