Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Bij de Gamma vindt u een redelijk assortiment aan boomschors. Wat vooral opvalt is de big bag Pokon boomschors. Deze big bag van anderhalve kuub is geschikt voor borders, paden en het afdekken van de tuin. Dit boomschors is gemaakt van de grove den en te gebruiken voor verschillende toepassingen. Gamma geeft aan dat boomschors ideaal is door de vochtregulerende werking, grond zal hierdoor minder snel uitgedroogd raken. Gamma beveelt aan om jaarlijks een laag van enkele centimeters Pokon boomschors te gebruiken. Daarnaast wordt ook een combinatie met eventueel worteldoek aanbevolen. Naast big bags met boomschors worden er zakken met boomschors bij de Gamma aangeboden. Het grote voordeel van kleinere zakken is dat u ze eenvoudig in de auto kunt meenemen en verslepen. Zo kunt u ze zelf opensnijden en uitstrooien in uw tuin.

Gamma biedt boomschors onder verschillende labels en voor verschillende toepassingen aan. U kunt boomschors als bodembedekker gebruiken of om bijvoorbeeld een tuinpad aan te leggen. Voor verschillende toepassingen heeft de Gamma verschillende types geselecteerd. Boomschors via de Gamma is onder andere via de winkel en online te koop.

Boomschors kopen bij Boomschors.nl

Kiest u voor een specialist die al meer dan 20 jaar actief is met boomschors? Bij Boomschors.nl zijn we gespecialiseerd in alles dat met boomschors te maken heeft. Daarnaast kunnen wij u van advies voorzien en een scherpe prijs garanderen.

Dit alles heeft te maken met het feit dat Boomschors.nl volledig online actief is. Wij hebben niet met dure panden of een enorm personeelsbestand te maken. Wij zijn gefocust met boomschors bezig. Neem een kijkje in onze webwinkel of treed met ons in contact om geadviseerd te worden.