Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Zand

Op Boomschors.nl kunt u ook verschillende soorten zand bestellen.
Wij verkopen 3 soorten zand: ophoogzand, valzand en speelzand.

Het zand wordt in big bags geleverd. 
 


Zand bestellen op Boomschors.nl
 

Op Boomschors.nl kunt u verschillende soorten zand bestellen, waaronder ophoogzand, valzand en speelzand (zandbakzand). Het zand wordt geleverd in big bags vanaf 1m3 (kuub).

  • Ophoogzand wordt gebruikt om terreinen op te hogen of te egaliseren. Het is een goedkoop en veelzijdig zand dat ook geschikt is voor het aanbrengen van een drainage.
  • Valzand wordt gebruikt als ondergrond bij speeltoestellen, zoals schommels en glijbanen. Het is een fijnkorrelig zand dat zacht is en goed absorbeert.
  • Speelzand wordt gebruikt in zandbakken en speeltuinen. Het is een fijnkorrelig zand dat niet vervuilt en niet poreus is.

Hoe zand bestellen?

Om zand te bestellen op Boomschors.nl, selecteert u de gewenste soort zand en de gewenste hoeveelheid. Vervolgens vult u uw adresgegevens in en betaalt u veilig via een van onze betaalmethoden. Het zand wordt binnen 1-4 werkdagen bij u thuisbezorgd (De prijs is inclusief de leveringskosten!).

Tips voor het bestellen van zand

- Bepaal eerst hoeveel zand u nodig heeft. U berekent hiervoor de inhoud van het op te vullen gebied:
lengte (m) x breedte (m) x diepte/hoogte (m) = inhoud (m3)

- Kies vervolgens de zandsoort en de benodigde hoeveelheid
 

------


Bent u op zoek naar een andere zandsoort, zoals straatzand, drainagezand, betonzand, instrooizand of brekerzand? Bezoek dan onze partnerwebsite Zand.nl


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten