Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Hoe bezorgen wij?

  • Wanneer u graag op een specifieke datum geleverd wil krijgen dan is dat geen probleem!  U kunt bij het bestellen, in het vakje “opmerkingen” aangeven wanneer u uw bestelling graag geleverd wil hebben en wij zullen deze dan, met uitzondering van het weekend of feestdagen, op deze datum voor u inplannen.
  • Standaard worden alle bestellingen afgeleverd op een pallet en met een palletwagen. Daarbij maken wij gebruik van een vrachtwagen met laadklep. Onze externe transporteurs kunnen ook met kooiaap leveren. Wanneer u wilt dat uw bestelling enkel met een kooiaap afgeleverd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice
  • U krijgt van onze transporteurs, C van den Heuvel of Transmission altijd een track&trace met de verwachte leverdatum en het verwachte tijdvak van levering.
  • Onze leveringen, met uitzondering van bigbags met zand, komen op een pallet en worden afgezet met een pallet wagen. Deze kan enkel over een verharde ondergrond rijden. Grind, zand, gras of puin zijn helaas geen geschikte ondergrond. U hoeft niet thuis te zijn voor aflevering. De bezorger zal in dat geval de meest logische en veilige plek gebruiken om uw pallet af te zetten (vaak op de stoep, oprit of langs de weg). Indien u twijfelt over bereikbaarheid en toegankelijkheid van de afleverlocatie, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
  • Al onze prijzen op de website zijn INCLUSIEF transport. Dat is wel zo prettig en eerlijk. Dus geen vervelende verrassing bij het bestellen. Voor de Waddeneilanden, Duitsland en België gelden aparte transportprijzen. Belt u in dit geval even met onze klantenservice.
Wanneer u vragen heeft over het afleveren of specifieke wensen heeft voor het afleveren dan kijken wij graag met u naar een passende oplossing. Bel ons gerust, in overleg is veel mogelijk! 

Wij willen dat u tevreden bent. Dat betekent dat u mag retourneren of dat we met u in overleg gaan hoe we op een andere manier u van dienst kunnen zijn. Voor het laten ophalen van uw bestelling zijn de transportkosten €60,-.
Heeft u andere vragen over het afleveren? Neem contact op met ons! Onze klantenservice zoekt altijd graag met u naar een oplossing!
0342-784000
klantenservice@groundcovergroup.nl

 Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Geen producten gevonden...