Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Boomschors kopen bij Boomschors.nl en ervaringen van klanten

Boomschors kopen bij Boomschors.nl en ervaringen van klanten Wilt u boomschors kopen? Bij Boomschors.nl kunt u terecht voor verschillende soorten. Als Boomschors.nl hebben wij ons gespecialiseerd in een variatie aan formaten en soorten, daarnaast kunt u ook verschillende toebehoren bij Boomschors.nl vinden. Zoekt u een alternatief zoals houtsnippers? Ook daar kunt u bij Boomschors.nl voor terecht.

Frans boomschors kopen bij Boomschors.nl

Frans boomschors is de populairste variant die u bij Boomschors.nl kunt vinden. Dit heeft te maken met de uitstekende kwaliteit van het materiaal en de manier waarop het materiaal op de natuur reageert. Door de hoge dichtheid van deze variant gaat deze soort langer mee dan houtsnippers of schors van naaldhout.

Boomschors van naaldhout

Boomschors van naaldhout, is afkomstig van boomschors uit de Ardennen. Ondanks dat de levensduur van het boomschors iets korter is dan Frans boomschors, is ook deze variant zeer geliefd. Als u naar bijvoorbeeld het schors van de dennenboom tussen de 20 en 40 mm kijkt, valt op dat het om boomschors gaat dat geen hars draagt. Het materiaal plakt daardoor niet, is kurkdroog en uitermate geschikt als opvulmateriaal in de tuin of om paden van te maken.

Toebehoren en alternatieven

Bij Boomschors.nl begrijpen we dat u ook toebehoren nodig heeft, denk aan een hark om het materiaal mee vlak te harken en splitplaten of worteldoek om onder boomschors aan te brengen. Daarnaast weten we dat een alternatief als houtsnippers graag door onze klanten wordt gekocht. Het materiaal kent net als boomschors een natuurlijke oorsprong en ziet er uitermate aantrekkelijk uit. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze lichtkleurige houtsnippers, ideaal om de bodem mee af te dekken en soms past de lichte kleur net iets beter dan het donkere boomschors. Daarnaast is het materiaal iets voordeliger dan Frans boomschors, dit scheelt echter niet zoveel.

Reacties van klanten

Op dit moment scoren we gemiddeld een 9,3 bij de Feedback Company. Zoals u begrijpt zijn we daar uiterst tevreden mee, tegelijkertijd zien we ruimte voor verbetering en gaan we graag voor de tien. Dit ligt uiteraard volledig bij ons en daar zijn wij ons volop bewust van. Een aantal positieve reviews / beoordelingen van de afgelopen tijd:

´Vriendelijk en enthousiast advies kenmerkend voor een startend bedrijf: houden zo! Goed meegedacht en snel en prettig afgeleverd rekening gehouden met bijzondere situatie. Schors van goede kwaliteit. Buren hebben ook belangstelling.´

´Prima bedrijf. Ruime sortering tegen een redelijke prijs. Deskundig advies en uitstekende service.´

´Snelle levering, goed advies. Super blij met de hulp bij het aanleggen!´


Direct een bestelling plaatsen? U kunt dit het best via www.boomschors.nl doen. Wilt u dit liever telefonisch of per e-mail doen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn u graag van dienst op een manier die u het best uitkomt.
    21-12-2018 16:55