Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Boomschors is natuurlijk materiaal dat geschikt is voor verschillende soorten toepassingen. Zo kunt u boomschors onder andere gebruiken voor tuinpaden, ter bescherming onder speeltoestellen of als bodembedekker voor bij uw beplanting. Ook Praxis is aanbieder van dit wonderlijke materiaal. Praxis stelt boomschors voornamelijk beschikbaar in zakken van 40 liter en biedt onder andere Frans boomschors aan. Door de vaste en harde structuur zou Franse boomschors langere meegaan dan de gebruikelijke variant. Dit kwaliteitsverschil drukt zich echter ook in de prijs uit. U kunt via de winkel en online bestellen.

Wilt u op de hoogte blijven van kortingsacties? Vergeet dan niet om zo nu en dan naar de reclamefolder te kijken. Zo loopt u nooit een aanbieding mis.

Praxis verkoopt zeer veel verschillende producten en Boomschors.nl profileert zich als specialist. Dit ziet u terug in onze aantrekkelijke prijsstelling en de manier waarop wij u van persoonlijk advies voorzien.

Naast boomschors zijn er bij de Praxis nog veel meer verschillende bodembedekkers te vinden. Ook kokosschors, cacaodoppen en bijvoorbeeld houtchips worden bij Praxis aangeboden. Zo kunt u de verschillende soorten vergelijken en voor een variant kiezen die het best bij u past.

Boomschors kopen bij Boomschors.nl

Kiest u voor boomschors? Dan kunt u dit het best bij Boomschors.nl bestellen. Omdat Boomschors.nl al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in boomschors weet u zeker dat dit de meest betrouwbare leverancier is. Dit heeft te maken met de scherpe prijsstelling en de kennis die rondom de materialen en het aanbrengen daarvan verzameld is.

Boomschors.nl heeft er bewust voor gekozen om volledig online actief te zijn. Op deze manier kan er flink bespaard worden op een duur pand of een enorm personeelsbestand. Dit ziet u terug in de verkoopprijs van boomschors. Neem contact op voor een persoonlijk advies of neem een kijkje in de webwinkel om onze producten te zien.