Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Pokon Assortiment op Boomschors.nl

Pokon Assortiment op Boomschors.nl Goed voor uw tuin en gewassen zorgen is enorm belangrijk. Met genoeg water, voldoende zonlicht en een beetje liefde komt u al een heel eind. Maar wilt u net dat beetje extra voor uw tuin? Daar zijn vele verschillende oplossingen voor te vinden. Met de producten van Pokon wordt het verzorgen van uw tuin, kamerplanten, bloemen en andere gewassen nog een stukje makkelijker. En dat is niet gek; Pokon is al jarenlang onmisbaar als het gaat om groenverzorging. Op Boomschors.nl hebben we daarom verschillende Pokon producten opgenomen in het assortiment. Houd uw tuin gezond en mooi met Pokon!

Over Pokon 

Veel mensen kennen Pokon van het groene flesje met de gele dop wel! Pokon is een bekend merk als het gaat om plantenvoeding, insectenbestrijding, mestkorrels, kalk, tuincompost, potgrond, gewasbescherming bodemverbeteraars en andere tuinproducten. Pokon Naturado staat al jarenlang bekend om zijn topkwaliteit. 

Het is dan ook daarom dat de producten van Pokon niet mogen ontbreken in het assortiment van Boomschors.nl 

Pokon Universele Potgrond

Pokon Universele Potgrond biedt uw planten en andere gewassen op biologische wijze de voedingsstoffen die ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen! Vul uw plantenpotten, bloembakken of tuinborders met de biologische potgrond en plant vervolgens uw gewassen volgens de voorschriften van de betreffende plant. 

Op Boomschors.nl koopt u Pokon Universele Potgrond in zakken van 40 liter. De Pokon Universele Biologische Potgrond biedt voldoende voedingsstoffen voor ca. 100 dagen. 

pokon-potgrond-universeel

Pokon Potgrond voor Terras- & Balkonplanten

Pokon Terras- & Balkonplanten Potgrond is speciaal ontwikkeld voor eenjarige planten en bloemen in potten, bakken en hanging baskets. De samenstelling van deze potgrond heeft een bewezen, gunstig effect op de ontwikkeling van terras- en balkonplanten. De Pokon Potgrond voor Terras- & Balkonplanten biedt ca. 6 maanden voeding voor uw gewassen.

pokon-terras-balkonplanten

Pokon Biologische Moestuingrond

De Biologische Moestuingrond van Pokon is de perfecte bodemverbeteraar en aanplantgrond voor uw moestuin. De speciale samenstelling van Pokon Bio Moestuin Grond zorgt ervoor dat de gewassen in uw moestuin zich optimaal kunnen ontwikkelen. Pokon Biologische Moestuingrond biedt ca. 100 dagen voeding voor uw peulen, tomaten, aardappelen, sla, tuinkruiden, kool, pompoenen, prei, uien en alle andere soorten groenten en fruit in uw moestuin.

pokon-moestuingrond

Pokon Tuinaarde

Pokon Tuinaarde zorgt voor een organische grond in uw tuin en is zeer geschikt voor het ophogen en egaliseren van uw tuin en/of het vullen van plantgaten. De voedingsstoffen in Pokon Tuinaarde zorgen ervoor dat de wortels van uw beplanting zich optimaal kunnen ontwikkelen. Pokon Tuinaarde is minder geschikt voor het vullen van bloempotten en plantenbakken. Hiervoor kunt u beter Pokon Potgrond gebruiken. 

pokon-tuinaarde

Pokon Hydrokorrels

Pokon Hydrokorrels kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De hydrokorrels zijn zeer geschikt als drainagelaag in bloem- en plantenbakken. Een laag korrels onder in de pot of bak zorgt ervoor dat uw gewassen zich optimaal kunnen ontwikkelen, doordat er houvast aan de wortels wordt gegeven.

Ook kunnen Pokon Hydrokorrels als decoratief element worden gebruikt. In plaats van onder in de bak of pot, worden de korrels in dit geval aan de bovenkant - op de potgrond of tuinaarde - gestrooid. Naast dat het er mooi uitziet, drogen de planten en bloemen minder snel uit en hoeft u ze minder vaak water te geven.

pokon-hydrokorrels

Pokon Producten kopen op Boomschors.nl

Op zoek naar producten van Pokon? Bekijk hier het volledige Pokon assortiment
Bent u op zoek naar een specifiek Pokon product? Neem gerust contact met ons op. Door onze samenwerking met Pokon hebben wij de mogelijkheid om ook andere Pokon producten direct te bestellen.

pokon-assortiment-boomschors

 
  Luc     17-08-2022 10:00