Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Klaar voor het voorjaar met de producten van Boomschors.nl

Klaar voor het voorjaar met de producten van Boomschors.nl Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw tuin lenteklaar te maken. Na de herfst en de winter - met veel regen en koude temperaturen - is het hoog tijd om uw tuin nieuw leven in te blazen en te gaan verzorgen voor de komende (hopelijk!) warme maanden. 

Bij Boomschors.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan natuurlijke bodembedekkers, potgrond, tuinaarde, borderranden en andere tuinproducten om uw tuin binnen no-time klaar te maken voor het voorjaar.

Bodembedekking 

Het voorjaar is de perfecte tijd om uw tuin weer een frisse start te geven. Een van de eerste stappen in het voorjaarsonderhoud is het aanbrengen van een nieuwe laag bodembedekking. Door de weersomstandigenheden van de afgelopen maanden heeft uw bodembedekker flink wat te verduren gehad.
Bij Boomschors.nl vindt u verschillende soorten bodembedekking, zoals boomschors,  houtsnippers en houtmulch, die perfect zijn voor het bedekken van tuinpaden en tuinborders.

Strakke afscheiding met borderranden

Wilt u uw tuin netjes en overzichtelijk houden? Dan zijn borderranden de ideale oplossing. Bij Boomschors.nl vindt u diverse borderranden die niet alleen zorgen voor een strakke afscheiding tussen bijvoorbeeld het gras en de borders, maar ook voorkomen dat onkruid en gras zich uitbreiden naar de tuinborder. 

> Koop borderranden van gerecycled materiaal - diverse afmetingen afboording

Plantenvoeding

In het voorjaar hebben planten extra voeding nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Bij Boomschors.nl vindt u een ruim assortiment aan potgrond, tuinaarde en meststoffen die speciaal zijn samengesteld voor het voorjaarsonderhoud van de tuin.

Geef uw planten, bomen, struiken, bloemen en andere gewassen de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei. Wist u trouwens dat u in onze webshop ook verschillende soorten bodemverbeteraars - zoals tuinturf, aanplantgrond en champost - kunt vinden?

Nieuwe gewassen planten

Het voorjaar is de ideale tijd om nieuwe planten, bloemen, moestuingroenten en andere gewassen toe te voegen aan uw tuin. Bij Boomschors.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor de aanplant en het zaaien van nieuwe gewassen. Heeft u een vraag over welke potgrond, tuinaarde of andere grondsoort u het beste kunt gebruiken voor uw beplanting? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

---

Heeft u een vraag over onze producten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een bepaald product? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0342-784000 of stuur een bericht via het contactformulier. 
 
  Luc     15-03-2024 13:47