Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Soorten Boomschors

Soorten Boomschors
Op zoek naar een kwalitatieve bodembedekker voor uw tuin? Dan is boomschors een goede keuze! Op Boomschors.nl vindt u verschillende soorten boomschors, van Franse boomschors tot dennenschors. In dit artikel zetten we de voordelen en eigenschappen van verschillende soorten boomschors uiteen, waardoor het maken van een keuze voor de juiste tuinschors een stuk gemakkelijker wordt.
 

Franse Boomschors

Franse boomschors is afkomstig van de zeeden, ook bekend onder de noemer Pinus Maritime. Deze boomschors is bij uitstek geschikt voor het aanleggen van tuinpaden, het afdekken van borders en zelfs als valbescherming onder speeltoestellen. Franse boomschors is verkrijgbaar in verschillende groottes, waarbij de Premium Franse Boomschors 20/40mm en Franse Boomschors Decor Bojardin 25-45mm Excellent de meest gekochte varianten zijn. Deze boomschorssoort heeft een rood/bruinachtige kleur, waardoor uw tuin op natuurlijke wijze kan worden gedecoreerd.

> Bekijk het assortiment Franse Boomschors

Dennenschors

Dennenschors is ook een populaire bodembedekker en is afkomstig van verschillende soorten sparren en lorken. Het is een wat goedkopere boomschors, die geschikt is voor elke tuin. Dennenschors heeft vaak een iets minder mooie uitstraling dan Franse boomschors en gaat ook iets minder lang mee. Echter is het een goede optie als u op zoek bent naar een goedkope boomschors.

> Bekijk het assortiment Dennenschors

Sylvester Schors

Sylvester schors is afkomstig van de Pinus Sylvester en is over het algemeen een wat grove boomschorssoort. Sylvester schors werkt onkruidwerend, is een decoratieve bodembedekker en heeft een bodemverbeterende werking. Deze boomschors heeft een levensduur van 3-4 jaar en is daarom een goede optie als u op zoek bent naar een duurzame bodembedekker.

> Bestel direct Sylvester Schors 

Boomschors kopen bij Boomschors.nl

Op Boomschors.nl kunt u verschillende soorten boomschors kopen, van zakken boomschors tot big bags en losgestorte boomschors. Onze producten worden gratis bij u bezorgd en u kunt eenvoudig en snel online bestellen. Ook hebben wij regelmatig boomschors aanbiedingen, zodat u voordelig boomschors kunt kopen.

Bovendien kunt u bij ons terecht voor meer informatie over hoeveel boomschors u per m2 nodig heeft, goedkope boomschors en sierschors. We adviseren u graag bij het maken van een keuze.

----
 
Heeft u een vraag over onze boomschors of bent u opzoek naar een specifiek product?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0342-784000 of stuur een e-mail naar klantenservice@groundcovergroup.nl.
Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag aan passend advies.

 
  Luc     03-05-2023 12:43