Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Boomschors - Een effectieve bodembedekker tegen onkruid

Boomschors - Een effectieve bodembedekker tegen onkruid Heeft u last van vervelend en/of hardnekkig onkruid? Boomschors is een geweldige manier om te voorkomen dat onkruid uw tuin overneemt en ziet er ook nog eens fraai uit. In dit artikel bekijken we waarom boomschors zo'n effectieve bodembedekker tegen onkruid is.

Duurzame bodembedekker

Een van de grootste voordelen van het gebruik van boomschors als bodembedekker tegen onkruid is de lange levensduur. In vergelijking met andere bodembedekkers gaat boomschors veel langer mee. Over het algemeen hoeft boomschors slechts 1 keer in de 3-6 jaar te worden vervangen - afhankelijk van de soort boomschors die u gebruikt. 

Lees ook: Franse Boomschors | Veelgestelde vragen én antwoorden

Doodt bestaand onkruid 

Boomschors houdt niet alleen de groei van nieuw onkruid tegen, maar zorgt er ook voor dat bestaand onkruid wordt gedood. Het ruwe oppervlak van de boomschors zorgt ervoor dat onkruidzaden in de tuingrond geen kans krijgen om zich te ontwikkelen tot onkruid. Hierdoor blijft uw tuin gezond en er goed uitzien, zonder dat u gebruik hoeft te maken van (chemische) bestrijdingsmiddelen. Boomschors is een natuurlijke oplossing tegen onkruid

Natuurlijke uitstraling

Boomschors is niet alleen effectief tegen onkruid, maar geeft uw tuin ook nog eens een natuurlijke, warme en gezellige uitstraling. Voor wie op zoek is naar iets natuurlijks, is boomschors als bodembedekker de perfecte keuze!

Lees ook: Boomschors in plantenbakken

Bescherming tegen verschillende weersomstandigheden

Naast dat boomschors werkt als onkruidbestrijder, biedt het ook een perfecte bescherming tegen planten en andere gewassen die u wél in uw tuin wilt laten groeien en bloeien. Boomschors beschermt uw gewassen tegen (extreme) weersomstandigheden, zoals droogte en vorst. Met boomschors creëert u als het ware een isolatielaag, waardoor planten, bomen en bloemen de hydratatie krijgen die ze nodig hebben tijdens droge periodes en beschermd worden tegen kou en vorst tijdens de herfst en winter. 

Boomschors kopen op Boomschors.nl

Op Boomschors.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten boomschors - in diverse varianten. In de webshop koopt u eenvoudig en snel boomschors in zakken of boomschors in big bags. Daarnaast is het mogelijk om boomschors losgestort te ontvangen. De zakken/big bags boomschors worden gratis bij u bezorgd.

------

Heeft u een vraag over boomschors? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0342-784000 of stuur een e-mail naar klantenservice@groundcovergroup.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van passend advies.
 
  Luc     13-03-2023 09:56