Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Houtpellets

Houtpellets kopen op Boomschors.nl

Pelfin houtpellets kopen

De houtpellets van Pelfin zijn volledig vervaardigd uit naaldhout. Pelfin houtpellets zijn afkomstig uit de Alpen en zijn een overblijfsel van duurzame bosbouw. Deze houtpellets van hoge kwaliteit zijn geschikt voor alle merken pelletkachels.
Alle houtpellets op Boomschors.nl bevatten het ENplus A1-keurmerk. Deze Europese kwalificering garandeert dat de houtpellets altijd gelijk zijn qua grootte en dichtheid. Dit zorgt voor een constante verbranding en een hoog rendement.
De Pelfin houtkorrels zijn verpakt in handige zakken van 12,5 kg - die precies in een pelletkachel-reservoir passen. 

 Houtpellets als milieuvriendelijke brandstof

Pelfin houtpellets zijn een alternatieve en milieuvriendelijke brandstof. De houtpellets brengen vrijwel geen asresten of slakvorming met zich mee, wat verantwoord is voor het milieu. Daarnaast zijn de houtpellets een goed alternatief voor fossiele brandstoffen, omdat de energieprijzen stijgen en de gaswinning steeds verder wordt teruggedraaid. Met Pelfin houtpellets maakt u een duurzame en verantwoorde keuze. Waar veel pellets uit Oost-Europa of Noord-Amerika komen, worden Pelfin houtpellets in de Alpen geproduceerd, wat het tot een écht milieuvriendelijke keuze maakt.

Bekijk ons uitgebreide assortiment houtpellets

Stoken op Pelfin® Pellets - het hele jaar door

Boomschors.nl heeft het gehele jaar - zowel in de winter als de zomer - voldoende voorraad Pelfin houtpellets. Met onze efficiënte distributienetwerk krijgt u de Pelfin houtpellets snel en op ieder gewenst moment bij u aan de (winkel-)deur geleverd.

Het produceren vermindert de CO2-uitstoot

Pelfin houtpellets worden geproduceerd van resthout, wat overblijft bij het verzagen van naaldhout. Het hout voor de houtpellets komt uit verantwoord bosbeheer, dat houdt in dat boseigenaren garanderen dat voor iedere gekapte boom een nieuwe boom wordt geplant. Met Pelfin houtpellets zorgt u ervoor dat er met minder hout evenveel warmte wordt gecreëerd in de pelletkachel. Daarnaast stoten pelletkachels minder fijnstof uit in vergelijking met andere soorten kachels. Daarnaast zorgen de Pelfin houtpellets voor mindere CO2-uitstoot in vergelijking met verwarming door aardgas. De keuze voor Pelfin houtpellets is dus ook een keuze voor een goed klimaat.

Houtpellets bestellen doe je op Boomschors.nl - efficiënt & snel


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Geen producten gevonden...